Congrescommissie
Lees verder

Thijs van der Werf 

Thijs van der Werf is voorzitter van de congrescommissie. Daarnaast is hij samen met Steven Helmens verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Thijs volgt de bachelor Nederlands recht en werkt hiernaast bij de GGD Groningen. ZIjn interesseligt bij het ondernemingsrecht en hij wil de master Commerciële rechtspraktijk gaan doen in Amsterdam.

Steven Helmens

Steven Helmens is penningmeester en samen met Thijs van der Werf verantwoordelijk voor de sprekers van het congres. Hij studeert Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid. Voor Bedrijfskunde heeft hij het profiel Business & Management gekozen, en voor Rechtsgeleerdheid heeft hij de afstudeerrichting Internationaal en Europees recht gekozen. Naast zijn studie werkt hij op de afdeling Financiële administratie van het UMCG.

Fabienne Bax

Fabienne Bax is samen met Merel Raven verantwoordelijk voor de acquisitie. Op dit moment volgt ze de bachelor Nederlands recht en juridische bestuurskunde. Daarnaast is ze bestuurslid van de studievereniging ‘Dorknoper’. In haar vrije tijd is ze momenteel vaak te vinden in een skiff.

Merel Raven

Merel Raven is samen met Fabienne Bax verantwoordelijk voor de acquisitie. Naast haar bachelor Nederlands recht en juridische bestuurskunde werkt ze bij een deurwaarderskantor. Haar interesses liggen bij het staats-, bestuurs- en strafrecht.

Amarins Riemersma

Amarins Riemersma is samen met Dagmar de Vries verantwoordelijk voor de vormgeving. Ze zit nu in het derde jaar van haar bachelor met als afstudeerrichting notarieel recht. Na haar bachelor wil ze graag door in het notariaat met een master.

Dagmar de Vries

Dagmar de Vries is samen met Amarins Riemersma verantwoordelijk voor de vormgeving. Zij volgt op dit moment de bachelor Nederlands recht. Vorig jaar heeft zij de Social Mediacommissie gedaan bij de JFV. Verder is ze vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Noord-Nederland.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan