JFV Carrière

Lees verder

JFV Carrière rebranding
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: JFV Carrière is vernieuwd! Dit is groots gevierd tijdens de driedaagse Carrière Stunt. Deze dagen zijn verschillende prijzen verloot, een evenementenquiz georganiseerd en als kers op de taart: een Red Party met champagne en taart! Vanaf september staat alles op één plek en is alles in één kleur vormgegeven. Hierdoor zijn jouw carrièremogelijkheden een stuk duidelijker, overzichtelijker en makkelijker te vinden op onze website.

Benieuwd naar een voorproefje? Lees dan snel verder!

Werkgevers & vacatures
De JFV werkt samen met een groot aantal kantoren, bedrijven en instellingen. Deze kan je vinden op onze website. Zodra bij deze werkgevers vacatures openstaan worden deze op onze website geplaatst. De werkgevers kun je sorteren van A tot Z en de vacatures op ‘meest recent’. Zo blijf je altijd up-to-date!

MyCareer
Wil je weten welke werkgevers en vacatures je in de gaten moet houden? Maak dan een MyCareer-profiel aan! De algoritmes van dit matchingsysteem helpt jou de werkgever te vinden dat perfect bij jou past.
Het is eigenlijk heel makkelijk: je vult een lijst in over jouw eigen competenties en over naar wat jij op zoek bent in een werkgever. Daarnaast geef je aan welke rechtsgebieden jouw aandacht trekken en of je voorkeur naar een internationaal kantoor uitgaat of een klein Nederlands kantoor. Zodra je dit hebt ingevuld rolt jouw ‘top 3 werkgevers’ uit het systeem.
Vervolgens kun je meteen bekijken welke vacatures en stageplekken er van deze kantoren openstaan! Ontdek met MyCareer dus binnen een paar minuten welk kantoor bij jou past en met wie jij kennis wilt maken. Heb jij nog geen MyCareer profiel? Deze kun je hier aanmaken.

Recruitment Tour
Het eerste tentamenblok gaat al bijna van start. Vlak na de tentamens vindt de eerste recruitmentactiviteit plaats, namelijk de Recruitment Tour op 27 november. Tijdens dit evenement krijg je de unieke kans om een kantoor op locatie te bezoeken en vervolgens chic te dineren met verschillende advocaten en recruiters van kantoren.

Dit soort activiteiten helpen jou ontdekken wat jouw volgende stap gaat zijn in je carrière. Je kunt namelijk nooit vroeg genoeg beginnen met oriënteren. Kom erachter of je een stage wilt gaan lopen of eerst een masterclass wilt volgen om kennis te maken met een kantoor! Mocht je bijvoorbeeld een stage willen lopen, is het wijs om nu al bij kantoren aan te geven dat jij interesse hebt en ze te vragen of zij tegen die tijd eventueel plek hebben.

Naast de Recruitment Tour zijn er genoeg andere evenementen, vacatures, business courses en masterclasses te vinden op www.jfvcarriere.nl.

Alumni Vragenbank
Heb jij altijd al afgevraagd hoe het is om als advocaat bij een internationaal advocatenkantoor te werken of wil jij juist meer weten over de advocatuur op kleinere schaal? Neem dan contact op met een alumnus uit onze Alumni Vragenbank en krijg antwoord op al je carrièregerelateerde vragen!

Katja Lenting

Commissaris Carrière

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan