JFV Katern

Lees verder

Namens de JFV wil ik je een fijne Kerstvakantie en alvast een gelukkig nieuwjaar wensen. Graag vertel ik je verder wat de JFV jou te bieden heeft in het nieuwe jaar!

Ondanks het doorzetten van de tweede golf van het coronavirus heeft de JFV niet stilgezeten. Er zijn enorm veel evenementen georganiseerd! Zo waren er twee indrukwekkende dagexcursies naar Kamp Westerbork. Daarnaast heeft onze Pubcommissie de eerstejaarsstudenten vermaakt met een gezellige Eerstejaars Pubquiz met als presentatoren de heer Kolkman en de heer Jensma. Ook heeft de JFV haar eerste Algemene ledenbingo georganiseerd! Deze bingo was een digitale muziekbingo met als thema 90’s en de winnaars konden leuke prijzen winnen. Het was een erg geslaagde en gezellige avond! Daarnaast heeft de International Committee een Q&A met de Noorweegse Ambassade georganiseerd. Hierbij waren ruim dertig enthousiaste internationale studenten aanwezig. Tijdens de College Tour gaven een advocaat en een notaris een kijkje in hun werkveld en konden eerstejaarsstudenten vragen stellen over deze beroepen. Ook heeft de Congrescommissie op donderdag 10 december een waanzinnige editie van het Groninger Juristen Congres neergezet, live uitgezonden vanuit het Hitachi capital mobility stadion. Daarnaast zet de Goede Doelencommissie zich de gehele maand december in voor de Voedselbank! Koop een mooie JFV Kerstbal op de Studiewinkel en maak kans op mooie prijzen zoals een gratis tentamentraining van TentamenTrainingen.nl. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de Voedselbank dus er zijn alleen maar winnaars!

Al met al was er dus genoeg te doen de afgelopen weken. Maar hier houdt het natuurlijk niet op. Omdat de precieze invulling en data van onze evenementen vaak pas later bepaald worden als gevolg van het coronavirus kan ik slechts een aantal evenementen in deze mail alvast noemen. Geen zorgen op 29 januari volgt weer een update in de derde editie van de In Casu. De volgende data kun je wel alvast in je agenda zetten zodat je niks mist!

Te beginnen met de bestuursinformatieborrel op donderdag 7 januari! Of deze borrel fysiek of digitaal zal plaatsvinden is afhankelijk van de op dat moment geldende regels. Wil jij volgend jaar aan het roer staan van de JFV? Kom dan naar deze borrel om al jouw vragen te stellen! Daarnaast kun je tot 7 januari ons nog persoonlijk benaderen om eventuele vragen over besturen bij de JFV te stellen.

Vier vervolgens het einde van de tentamens met ons op de Algemene ledenborrel van maandag 1 februari! Daarnaast vindt die dag ook de International Pubquiz plaats. Naast deze gezellige evenementen denkt de JFV natuurlijk ook aan jouw carrière. Daarom kickstart de JFV de Rechten Carrièreweken met het grootste recruitment evenement van Noord-Nederland.  De Bedrijven- en Instellingendag op vrijdag 5 februari! Tijdens deze dag kom jij in contact met potentiele toekomstige werkgevers en volg je interessante workshops van verschillende kantoren, bedrijven en instellingen. Hopelijk zien we je daar!

Ik wil je graag veel leesplezier wensen bij deze tweede editie van de In Casu. Graag wil ik je ook alvast veel succes wensen bij de komende tentamenperiode en zie ik je graag op onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Namens het 113e Bestuur,

Lynn Brouwer

Voorzitter

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan